jörn!

Det var faktiskt skit kul i jörn, eller ja storklinta. Lördagen åkte vi slalom, såg aik matchen, bastade och sen spelade en kille gitarr och sjöng för oss, han var helt sjukt bra. Söndagen åkte vi slalom och fotade.
Nu drar jag till gymmet, mitt gratis träningskort går ut idag!!

Dag 12 – Mitt favoritgodis


mitt favorit godis är nog chocklad tror jag, med de mesta godiset är gott!

Dag 11 – Min dag


tidsinställt
Tar gårdagen då, var på skolan, hade so>matte>no>lunch>hk
efter skolan gick jag på stan me olivia, kollade kläder och åt och sen gick vi och gymmade. Åkte hem. åt midda. drog till olivia, vi skypeade me alex, kom hem > såg oth och smsa > sov

storklinta!

drar till storklinta och åker slalom idag kommer hem imorron.
Igår var jag på stan me Olivia och sen var vi och gymmade. På kvällen var jag också med henne, vi gjorde inte speciellt mke, skypade med hennes pojkvän Alex.

skype

sitter och pratar i skype nu med robin, olivia, axel och kevin

klasströjan



klasströjan kom idag :D

Skolan

Just nu sitter jag på skolan på en väldigt obekväm stol, med fötterna på elementet och ser en jätte dålig film. En om irland, älskar ju irland men den har filmen är ju bara dryg. Ni vet typ när de kommer en ny scen i en film, iaf när de kommer en ny scen i den här filmen så blir de svart i typ 1 sekund. Ganska irriterand faktiskt. Jag vet inte riktigt om ni fattar vad jag menar men. Efter skolan drar jag och tränar. Ni kanske tycker att jag tränat ganska mycket nu ett tag, ja mer än jag gjorde förr i alla fall. Men jag försöker träna så mycket jag hinner nu i två veckor eftersom att jag har gratis träning i två veckor(Y) Så jag lär inte göra så jätte mycket förutom att träna tills kortet är slut. Eller jo jag ska väll hinna vara med nån och så.

Dag 10 – Min favoritresa

insåg precis att jag missat att göra dag 7.
Dag 07 – I min handväska
Men kan tala om att min väska är typ tom kanske finns nån hårnål och lite godis.

Måste jag välja resa så är de nog USA!! Olivia var ju med på resan och vi var på disney world och allt var helt awesome!


Dag 09 – Platser jag besökt


Italien, var 9månader då jag var där så minns inget från den resan
Spanien, Mallorca. Var kanske 7år då
2 gånger i Turkiet, Side & Marmaris. Första gången med Olivias familj och andra med några ur släkten. Första gången så bodde vi på ett hotell och Olivias familj på ett annat så vi brukade gå emellan och bada i poolerna, har många roliga minnen där ifrån. Andra gången bodde vi på ett 5 stjärnigt hotell


Tunisisen, Sousse. Lärde känna en familj från Luleå och en från Umeå, som vi har träffat ett par gånger efter.


USA, florida. Med Olivias familj. Vi var på disney world och universal. Åkte ner till Miami. Sjukt bra resa!


Kroatien, Porec. Åkte över till Italien, Venedig, 2 dagar också. Lätt bästa maten jag ätit utomlands.


och i sommar åker vi till SPANINEN med Olivias familj!



lite bilder från förra helgen


Dag 08 – Den här frisyren trivs jag bäst i



Jag trivs nog bäst i den här frisyren

fredag!

Idag var jag på stan med Olivia och Lucas. Kollade på linte kläder och solade, blev dock inte speciellt brun men jag har typ inte så mycket piggment heller.. Kom hem och åt och var med Lucas. Vi satt mest  bara och pratade. Sen har Hugo kammat mitt hår, älskar när nån håller på med mitt hår, sen gjorde han ett fotbad till mig och filade mina fötter. Han är verkligen världens bästa bror.  Nu ska jag gå och träna ska upp tidigt imorron och gymma!

underbara bror♥

Dag 06 – Mina svagheter


Mina svagheter är nog att jag lätt blir irriterad, har ganska svårt att bli stressad, fast de kan ju också vara en fördel. Glömmer lätt saker, ja de är väll några svagheter jag har.


Mobilinlägg

@skolan just nu. Fryser.. Jag tänker gå i ide nu, väck mig när det är varmt. -33 skulle de typ bli i helgen tror jag... Hatar norrland för tillfället.

Dag 05 – Vad är kärlek?


Kärlek är att vara lycklig.


Dag 04 – Det här åt jag i dag


tar de jag åt igår ist!

fukost - 2 mackor och te
lunch - äcklig skolmat
middag - kött och sallad

take it easy

Bra det går med bloggandet nu känner jag.
Igår så följde Lucas mig hem efter skolan, sen så for vi till gymmet. Först tränade vi ute i gymmet, sen körde vi ett box-pass. Idag har jag pluggat sen jag kom från skolan, har varit på gymmet också, tränade ett barbell-pass. Har faktiskt träningsvärk nu.. Imorron blir det plugga mer biologi, kanske träna box, och om jag kan biologin bra så drar jag nog till Lucas på kvällen.

saknar sommaren!!

Mobilinlägg

Är på skolan just nu. Slutar om typ 20 min. Lucas följer mig hem idag. Sen ikväll så ska jag och han dra till gymmet och träna box.

söndag

Har pluggat idag, sen kom farmor, farfar och stefan och åt middag hos oss, de var trevligt att träffa dom faktiskt. Blev kyckling & en god sallad till midda och cheesecake till efterrätt. så blev väldigt mätt, inte bra, gillar inte att känna mig väldigt mätt..  Men ska ju träna imorron så. Jag och Lucas ska fara och träna på gymmet, vi ska träna box, han kommer få spö!

vill ha sommar NUUUUUUU!

Dag 03 – En sak ni inte vet om mig


Har sutt och tänkt ganska länge vad jag ska skriva, men nu har jag bestämmt att jag ska skriva vad jag oftast tycker om mig själv.
Oftas är det så här
Att jag nedvärderar mig själv. Jag tar lättare åt mig negativa komentarer som folk oftast bara säger på skämt än seriösa positiva komentarar. Ibland tycker jag inte duger till nått eller till nån, att jag inte är tillräckligt bra för mina vänner och så.. Men de är så jag känner, jag vet att jag behöver jobba på mitt självförtroende. Ibland har jag ändå ganska bra självförtroende, tror på mig själv och peppar mig själv att klara av saker. Men vissa dagar känns allt skit och då brukar självförtroendet inte vara på topp..

sent publicerat men har inte hunnit..

Dag 02 – Min familj


han inte publicera inlägget igår
Min mamma heter Åsa, pappa Åke och min lillebror, som är 10år, heter Hugo. Mina föräldrar är gifta, snart i 17år tror jag att det är. Mamma jobbar som optiker, pappa är utbildad till elektriker, men nu är han typ projektledare tror jag. Hugo går i 4an. På fritiden spelar han tv-spel, är ute, är med sina kompisar och klättrar, han går alltså klättring eller hur man ska säga de. Våran familj är väldigt knasiga och ibland så brukar jag säga att vi ska söka till något familjeprogram, som familjen annorlunda, för de är vad vi är annorlunda, men de är tur de, för vi har oftast väldigt kul tillsammans, då alla är på bra humör då. Ja vad ska man mer säga om oss.
Jag älskar min familj♥

bild från min konfa i sommras på oss

i can feel your heartbeat

Är hemma från hockeyn. Innervik vann..
De var kul att se men riktigt kallt var de att stå ute.
Är me Lucas nu, så skriver senare och lägger ut lite bilder då.

FOTOiida©

we stick together like the honey and the bee

Orkade inte skriva mycket igår. Jag och Olivia sminkade varan, fixade varandras hår och fotade lite. Så därför orkade jag inte ens skriva klart på "om mig" för vi skulle göra de.
Idag blev jag väckt klockan 10 av Hugo och Alma, som kom och slog mig med tidningar och allt möjligt gjorde dom. Så dagen började inte bra, försökte somna om i min dröm som jag drömmt.
Steg upp 11 eller kanske 12.
Trodde att jag skulle få åka skoter, men istället fick jag sitta i en släde! Inte kul, dessutom var jag redan på dåligt humör och blev ännu surare när jag inte fick som jag ville..
Kom hem för ett tag sen.
Ska snart fara och se på hockey. Stackis mot innervik, så det är väll inte så jätte seriös match men det blir nog kul hoppas jag.
Ikväll kanske jag ska vara med Lucas, får se hur de blir.


bild från igår

dag 01 - Om mig


Om ni är smarta så borde ni väll fattat att jag heter Ida Andersson. Vet inte vad jag ska skriva. Går sista året i grundskolan. Är 15år, alltså född 1995 på BB, i skellefteå. Bor fortfarande kvar i skeå, med min mamma, pappa och broder i ett hus. Min bästavän heter Olivia, som jag har känt typ hela mitt liv, hon sitter brevid mig just nu.
jag orkar inte skriva mer..

30 dagar

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min familj
Dag 03 – En sak ni inte vet om mig
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina svagheter
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Den här frisyren trivs jag bäst i
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min favoritresa
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Mitt favoritgodis
Dag 13 – Mitt smink
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina rädslor
Dag 16 – Mitt hem
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfilm
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Min önskelista
Dag 21 – Bloggar jag läser
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Mina favoritskor
Dag 25 – Mina fem favoritplagg
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Ett ögonblick jag aldrig glömmer
Dag 30 – En bild på dig nu och förra året

I'm back!

Har inte orkat skriva, men nu har jag fått lite röster och det verkar som att flest vill att jag ska ha 30 dagar. Så då börjar jag med de, får se om jag har frågestund och skriver 10 saker du inte visste om mig, de kanske blir senare nån gång.
Aja iaf 30 dagar blir det!
Men jag börjar nog skriva imorron ist!

rösta!

seriöst min blogg är så otroligt dålig!
jag glömmer bort att skriva, jag vet inte vad jag ska skriva ens, måste få lite fart i bloggen så tänkte antingen göra "30 dagar", frågestund eller typ 10 saker du inte visste om mig.
Eller så kan du gärna skriva något eget förslag!
Men jag låter er välja vad jag ska göra, om det knappt är någon som röstar så vet jag inte om jag orkar blogga mer för min blogg suger och då vet jag ju inte vad jag ska göra osv..

så rösta nu!



Fredagen

Idag så när jag skulle åka till skolan så körde bussen ner i diket, så dörrarna gick inte öppna bara där fram i bussen, jag blev seriöst as glad för jag trodde ju att vi skulle missa mycket av skolan men vi missade typ 20 min kanske för det kom en annan buss. då blev jag arg för jag ville inte till skolan!

efter skolan så var jag med Olivia, vi for till stan ett tag hyrde film och kollade lite kläder och ikväll har vi sett i rymden finns inga känslor, den var ganska bra, men man blev lite irriterad på killen i filmen,


You are my fire

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, drar till min snygging ikväll tror jag. Måste plugga lite till imorron också efter som att vi ska ha en redovisning i so imorron. FREDAG imorron! Så otroligt skönt med helg, jag har varit så trött hela veckan!


jag jag jag jag jag

Jag vill sova
jag behöver städa mitt rum
jag är hungrig
jag har huvudvärk
jag vill sola
jag vill vara brun
jag vill ha sommar
jag vill färga mitt hår
jag vill ha nya kläder
jag vill ha en ny dator, min går ju segare än en snigel!

all eyes on you



FOTOiida©

godnatt


nu ska jag tvätta bort mitt smink sen sova!
godnatt alla!

medina


Suttit och nördat en massa låtar av medina. Dom är ju as bra. Sagoland har jag nog lyssnat mest på men den va jätte bra ju!

jag ser oss ibland i mitt sagoland

Ja vad ska man säga? Jag glömmer bort bloggen lite ibland.
Igår kom jag hem vid 4. På kvällen for jag på gymmet med mamma och tränade i ungefär 2 timmar. Först gymmade jag i ca. en timme och efter de tränade jag box i en timme.
Tisdag idag då. Jag har inte ens lite träningsverk! Musklerna börjar väll bli lite mer tränade kanske.
Gympan idag hade vi skridskor och det var faktiskt kul! Jag, Celeste, Jessica och Emilia började spela in en film, fortsättning på våran bonde film typ. Efter skolan har jag inte gjort så mycket, hade faktiskt ingenting att göra så sminkade mig sen trippeltångade jag håret.
Jag ska försöka att lägga mig före 11 idag! Kommer säkert inte gå så bra men.
Imorron på skolan ska vi gå bort till bion och se Tusen gånger starkare och på kvällen blir de nog box med mamma.

RSS 2.0