plugga..

Har just fikat lite. Ska strax börja plugga kemi. Slipper i alla fall göra HKn idag, för vi fick lämna in den på onsdag istället som tur var.

torsdag

Har just ätit frukost. Hann aldrig skriva igår. For ut och körde moppe med Olivia efter skolan, kanske inte precis bästa moppevädret. Det är ju fortfarande kvar ganska mycket snö och det är isigt på vägen på vissa ställen. Kom hem vid 6, åt middag, såg lite tv och pluggade.
Ska gå och göra mig klar för skolan nu.

orginalbild


redigaradbild

SO uppsats...

Idag har jag bara gjort so efter skolan.. gör so nu och kommer förmodligen sitta och göra de resten av kvällen.. Mycket till liv.
Just nu dricker jag kaffe och gör so, vill egentligen se aikmatchen men,, hör mamma och pappa från tvrummet, dom ser matchen. Just nu står de iaf 1-0 till aik!!
Och nu fortsätter jag att skriva.

dagens outfit


tardbild

call on me, call on me

Måndag idag då. Skolan tar död på mig... Ska fortsätta skriva so strax. Sen ska jag nog se BB ikväll och nått avsnitt av oth om jag hinner. Vill ut och spring, har inte tränat på länge nu men jag hade ju halverst stukat foten och har ju varit sjuk och är fortfarande förkyld -.-
Måste fortsätta att plugga nu. Skriver sen.
Juste dag 20 (5 favorit plagg) tror jag att det är, har inte lagt upp de än eftersom att jag har inte kommit på vilka kläder jag ska ta, men de kommer. När jag har tid.

in the air

Har varit med Lucas ikväll.  Vi har bakat, skulle bli cookis, men blev lite fullt på plåten... så de mesta smälte ihop. Gott blev de faktiskt endå. Sen har jag upptäckt att det är bra att logga ut från facebook också..
Nu ska jag gå och duscha sen kanske plugga lite till.

har inte så mke nya bilder. ska försöka ta lite nya bilder

just let me love you like a psycho

Följde med Olivia idag och kollade på en moppe, som var skit snygg! Hon köpte den, så vi brummade hem på den sen. Det var riktigt kallt att åka moppe nu men.. Taggar verkligen att börja kunna köra moppe, men det måste ju bli lite varmare och isen måste ju försvinna från vägen. Resten av dagen ska jag plugga, duscha, funderar om jag ska måla naglarna, städa lite i mitt rum och ikväll ska jag kanske vara med Lucas

@ olivias place

har varit med olivia ikväll, vi har sett hockeyn, dom vann! och sen har vi sett lite BB avsnitt.
sover iaf här i natt :)

far more than a dream


Igår så for jag på skolan. SO först, Johan en lärare (som vi inte brukar ha på SOn) pratade om då han var me en klass till auschwitz. Jag skulle faktiskt vilja åka dit nångång, tycker att det är hemskt men intressant..
HKn var ganska awesome. Vi bakade cookis. Jag, Celeste och Matilda failade först men det blev as gott iaf.

Åkte hem till Lucas efter skolan. Sen for vi till hans mammas resturang, där en del släktingar till han var och firadade hans mormor. Hyrde film sen. En film om ett konsentrationslöger typ och the last house on the left, såg ju den med Olivia för ett tag sen. Dock såg vi inte mycket av första. Vaknade vid 11, sen åkte vi skoter. Nu är jag hemma, tror att jag ska gå och duscha sen plugga lite... Ikväll ska jag vara med Olivia har inte varit med henne sen förra helgen ju.


to be with you

tidsinställt

Just nu är jag förmodligen på skolan. Annars kanske jag ligger hemma och sover just nu.
Ifall jag far på skolan, så följer jag nog Lucas hem.

tonight will be the night that I will fall for you

Jag orkar inte sitta hemma och göra ingenting längre. Imorron ska jag till skolan, om jag mår dåligt far jag ändå. Nej, men jag mår ju bättre idag och då borde jag ju må bättre imorron. Febern är typ borta. Fortfarande snuvig men, och jag har ont i min arm.
So:n går inte bra, så jag skriver på uppsatsen sen.
Nu ska jag duscha, sen kanske prata med Lucas om han slutar träna snart. eller så går jag och lägger mig.


- lifehouse


I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

- lifehouse (broken)


den här låten får mig att tänka på kvällen i jörn, så awesome!

you got a fast car

Skriver so nu, är egentligen ganska trött men. Men jag kan ju säga att de går åt skogen!
Det går verkligen inte att skriva allt blir bara fel.. Vet ju redan nu att jag kommer sänka mitt betyg i historia.. great.

usch..

black and yellow

Idag känner jag mig faktiskt lite piggare, jag har mindre feber, men jag är lite snuvigare. Imorron ska jag försöka att fara på skolan. Fan... jag har nog missat ganska så mycket på skolan.. jätte bra.
Fick veta av Matilda idag också att vi har kemiprov nästa fredag, men great. Jag måste läsa ett svenska häfte till måndag eller tisdag, häftet är på skolan = jag har inte läst häftet. Glosor i engelska till måndag eller tisdag. So inlämning till onsdag, hkinlämning till fredag och ja kemiprov. Det kommer gå skit. Jag har inte gjort nånting då jag varit sjuk, jag har inte orkat. Det ändå jag typ har gjort är att sova och se one tree hill.


Dag 24 – Mina favoritskor


mina älskade converse, det är mina favoritskor.

broken


Jag har inte orkat uppdatera, i måndags kom jag hem från skolan och mådde inte så bra. Så var hemma från skolan igår och idag. Feber, huvudvärk, ont i halsen och i hela kroppen! Nu har jag blivit snuvig också.. Det verkar bara bli värre.. Svimmade idag också, tror jag. Jag har aldrig svimmat i hela mitt liv, men jag tror att jag gjorde det idag jag minns inte vad som hände riktigt. Minns att jag gick från tvättstugan, minns inte ens vad jag gjorde där. Sen blev jag helt snurrig. Tror att jag kom in i mamma & pappas sovrum, slog huvudet tror jag, sen låg jag helt plötsligt på golvet i hallen och mådde illa. Gick till toan och satt mig i duschen, minns att jag var allderles blek. Beror säkert på att jag knappt ätit på hela dagen och klockan var 3. Förutom de har jag typ bara sovit och sett one tree hill idag.
Trevligt inlägg.. men så har min dag sett ut i alla fall..

Dag 23 – Det här får mig att må bättre


Mina vänner och min pojkvän får mig oftast att må bättre!

Dag 22 – Det här upprör mig


Oj, det är mycket som upprör mig. Misshandel och våldtäckt är något som verkligen upprör mig! Jag kan inte förstå hur man kan göra något så sjukt!! Bara för att så kommer jag såklart inte på så mycket just nu, men jag blir lätt irriterad.

You'll ask for me


Well I am what you see
I am not what they say
but if I turned out to be
could you love me anyway
I'm stading in anonymous
hoping your heart
will just wake up and ask for me by name
Maybe someday you will ask for me by name
just not today



We might get a chance to talk

jag tror att jag kommer att få feber om jag inte redan har de nu. har haft huvudvärk typ hela dagen, känns konstigt i halsen och ja de känns som om att jag har feber.

bild från förra veckan, skulle göra en sminkning, det slutade med att det blev fult, så jag tog vatten och smetade ut det i annsiktet

You're an angel


Idag är det måndag, vilket är = skola. Engelskan och svenskan idag var nog drygaste lektionerna, jag höll på att somna typ.. På svenskan skulle vi läsa något av shakespare, så vi fick olika häften, jag fick om julius caesar och jag fattade ingenting. Har väll inte varit så jätte kul idag,

bild från då vi var på rönnskär med klassen, förra veckan

Dag 21 – Bloggar jag läser


Jag läser Olivia och Celestes bloggar först. Sen läser jag lite olika bloggar som känisbloggarna paow, kissie, dessie, kenza och hugo rosas läser jag ibland, sen läser jag oftast isabelle strömberg, sarah tjulander, bloggar av folk jag känner/vet vem det är.

Dag 20 – Min önskelista


Det är ju väldigt länge till jul och min födelsedag. Men jag önska mig ett stativ, pengar, ny dator, ny mobil och att jag slipper betala skoterkörkortet. En egen skoter skulle inte vara helt fel heller.

the one

Idag har jag varit ute och joggat med olivia, satt mig ute i solen ett tag och åt keso och hallon, skottade altanen på baksidan, nu är Lucas här. Ikväll blir de bio, vi ska se hur många lingon finns de i världen, den verkar riktigt bra. Älskar ju typ i en annan del av köping och världens bästa hotell, så det blir nog bra.

har nästan inga nya bilder, eller har inte laggt in dom i datorn

one tree hill

Sitter och ser oth nu, såg 8 avsnitt igår (A) världens bästa serie!
Jag och Olivia ska gå till ursviken och se på Lucas hockey. såg hockey igår också, aiks match men, dom förlorade mot linköping...
Efter matchen såg jag och olivia horseman.

Dag 19 – Min barndom


Min barndom, ja den var bra. Jag fick min lillebror Hugo då jag var 4 ½, dock sa pappa att de inte var ett barn i mammas mage utan han sa att de var en cykel och det verkade jag tro på, fast jag trodde ju att man kunde köpa barn på obs(gamla coop). Vet inte vilka jag umgicks mest med, men tror att de var Olivia, John, Jimi, säkert massa  mer också. Jag gick inte dagis utan var hos dagmamma. Vad mer ska jag säga? Kan berätta att jag lärde mig prata ganska tidigt och pratade ganska tydligt också, de är vad mamma och pappa säger iaf. Första gången jag var utomlands var jag 9 månader och då var vi i italien. Jag träffade Olivia första gången då jag var kanske 1-2 månader och sedan dess har vi hållit ihop. Vet inte riktigt vad mer jag ska berätta..


Dag 18 – Min favoritfilm


Jag har ingen absoluta favorit film för det är så många jag tycker är jätte bra. Men om jag bara får välja en så tar jag twilight filmerna, fast de är i och för sig flera filmer men jag kan inte bestämma vilken av filmerna som är bäst hittills av dom.


happy birthday

Hann ju aldrig skriva att Lucas fyllde år igår. I alla fall så följde jag han hem efter skolan. De kom lite gäster till dom och firade han. Vi fikade och ja inte så mke mer tror jag.

Grattis i efterskott till min älskling!♥

jag älskar dig

You keep a smile upon my face

Har varit med Lucas ett tag idag, blev inte så länge eftersom att han har hockey träning ikväll. Så jag ska sätta igång med so uppsatsen nu. Sen blir de nog att se oth.

vackert vacket...

Dag 17 – Mitt favoritminne


Hmm jag vet inte vad mitt favoritminne är, sommaren 2010 var rätt så awesome. Konfalägret var då och det var så himla kul. Vi var i fagerviken eller vad de nu heter, vi var där i 4dagar. Eftersom att vi inte sov så mycket på nätterna så råkade vi somna ibland på "lektionerna". Sprang runt ute på nätterna, jag och emilia fick en blackout, hittade nummer på väggarna och smsade för att se om nån svarade,  körde en massa tävlingar och en massa mer.
hahah grymt kul var de.


SO uppsats

Idag blev jag så himla irriterad, för imorse på up:en så satt jag och skrev på so:n och hade kommit igång att skriva lite och då dog datorn! och jag hade inte sparat de, så då tänkte jag ju att det bara var att börja om då. Men när jag kom hem så kollade jag min hotmail, eftersom att jag skrivit so uppsatsen där och det jag skrivit hade sparats i utkastet!! Lite lättad jag blev, för det känndes så jobbigt att börja om igen, inte för att jag skrivit mycket men ändå.

hejhejhejhejhej

Har svenska nu, vi ska skriva mina memoarer men det går inte speciellt bra. Skoldagen började med up, då skulle jag skriva memoarer men datorn gick segare än segast. Vi hade hål på engelskan och nu svenska då.
Vi har hål på sista lektionen också som är kemi.


söndag

Idag har jag varit ute och åkt skoter, eller ja jag var tvungen att sitta i släden och flyga runt.
Vi var ute nån timme, åt lunch ute också. Kom hem vid 3 och drog till stan en snabbis, kom hem och somnade.
Nu ska jag slå in Lucas present och platta håret sen så om jag inte är jätte trött ska jag nog se 90210, sen sova.
skola imorron INTE taggad!

jätte vacker taturing som vi gjorde på leos, men den är typ helt borta nu, eller bara som prickar där nu.

Dag 16 – Mitt hem



I det här huset bor jag.
På nedervåningen är hallen, köket, tvrummet, toa, mamma&pappas sovrum, Hugos rum, tvättstuga.
Övervåningen är en hall där mamma har sitt scrapbooking, och där vi hade ett tvrum men tven slutade att funka, mitt rum är också där uppe, toa, gästrum och vind/förråd.
På baksidan har vi en inglasad altan.

Dag 15 – Mina rädslor


Att människor jag älskar dör. De är en rädsla jag har. Jag är mindre rädd att själv dö än att människor jag älskar dör. Men jag är ändå rädd att själv dö, när jag var mindre var jag rädd att jag skulle dö när jag skulle sova. Jag trodde att nån skulle mörda mig då ja sov, eller att huset jag sov i brann upp eller att ett flygplan skulle krascha i huset.. helt normala tankar.

celle e beste<3

Nu sitter jag och skypear me Celeste, vi ser melodifestivalen båda två. Det är faktiskt många bra i finalen tycker jag.
I går så åkte jag in till stan på morgonen för jag skulle till tandläkaren, och de gick finfint. Sen så gick jag och Celeste på a
stan, köpte en ny bh och present till Lucas eftersom att han fyller år snart. Blev lunch på frasses sen och sedan gick vi till hemmakväll och köpte ben&jerry's, för er som vill veta så kostar 2 b&j 80kr just nu på hemmakväll till sista mars.
Efter att vi köpt b&j så gick vi till Celeste och såg oth. Under kvällen/natten så hann vi äta pizza, se esay A, the tourist, typ halva beck de tysta skriket, äta ben&jerry's 2 nya smaker, sitta vid datorn, ta kort och gå ut och gå en promenad. Vi somnader vid 3-4 nångång.

Klockan 9 idag så fick jag hämtning hos Celeste, jag kan ju säga att jag var ganska så trött då. Har varit i bygdsiljum idag med Lucas, mamma, pappa och Hugo. Var riktigt kul idag, dock var backen isig på vissa ställen och de var klibbsnö på vissa ställen annars var de bra, bra väder var de också nästan lite väl varmt.
Kom hem vid 5 och var me Lucas ett tag.

en bild från igår, kolla celles blogg där finns mer bilder från igår.



fucking awesome!

Har haft jätte kul idag med brudarna! Vi har varit på leos lekland idag.
Nu har jag ont i foten men och blåmärken på benen, men kul var de.

Checka in Celeste blogg, där finns mer bilder och videos från idag

Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag



Dag 13 – Mitt smink




Tror att det är allt mitt smink. Andvänder inte allt av de, vissa saker har jag bara till sminkningar tex läppstift.

i wanna be a billionaire

Har varit på vitberget och åkt slalom idag med Lucas & Robin. De var roligt och bra väder var de också ett tag iaf, det började blåsa sen. Kanske ska fara till Lucas ikväll och vara med han och Robin. Beror på om jag får skjuts, för jag har inte tänkt gå typ en halv mil när det är halt och kallt, eller vet inte om det är kallt men.


lean on me

Hann ju inte lägga upp 30 dagar idag heller... får se om jag hinner imorron. Men de är de att det är så jobbigt att fixa bilder ibland :$
Har varit borta nästan hela dagen, åkte till pite havsbad imorse och badade nästan hela dagen typ. Lucas, Olivia, Alex, Alma, Hugo, mamma och Therese följde dit. Då vi åkte hem så var jag jätte trött, man blir alltid så trött av att bada tycker jag. Vi stannade i stan och käkade middag och Kinamat blev de(Y)
Var me Lucas ett tag sen.

Oh chariot, I'm singing out loud


två stycken outfits som jag hande tänkt lägga in från typ förra veckan, men eftersom att jag inte bloggande då så lägger jag in dom nu!

Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Idag har jag tänkt att ta tag i mitt pluggande måste skriva mina memoarer, en uppsats om andra världskriget och en skriv grej i HK. Jag har knappt börjat med nått av de och de känns inte kul att skriva på lovet, men jag måste ju börja med det.. Och ikväll ska jag nog fara och träna, blir nog bara att träna box och springa. Sen kanske Lucas kommer.
Nu så ska jag nog gå ut gå eller jogga har inte berämmt mig än..

she will be loved

Det här med 30 dagar går ju inte så super bra...
Men idag ska jag lägger upp Dag 13 – Mitt smink.


Men det blir bättre om vi e' tillsammans

Idag har jag varit i klutmark och åkt slalom, Lucas, Robin, Olivia, Alex, mamma och Therese följde med dit, och det var faktiskt kul, gillar inte klutmarksbacken men jag och Olivia hittade en awesome skogsväg.
Sen följde Lucas med hem. Vi har sett Letters to Julite, för att jag ville se den igen.

gårdagen

Igår så åkte jag och mamma in till stan och hyrde film, köpte mat och efterrätt. Så det blev en filmkväll med mamma igår. Vi såg letters to Juliete, going the distance och Eat pray and love. Vi började se film nästan direkt vi kom hem och gjorde en tv middag åt en god sallad och till efterrätt åt vi blåbärspaj med vaniljkesella, keso och bär, det var jätte gott!

Letters to Juliete

Helt underbar film! Det var en en romantiskt och charmig film och ja jag tyckte att den var riktigt bra!
verkligen sevärd enligt mig då.

going the distance

Riktigt rolig och ändå lite romantisk. sevärd.

Eat, pray and love

En verklighetsbaserad film, som var annorlunda och härlig. Den var så livlig, kommer inte på något annat ord men det var nog ändå rätt ord, livlig. Det var om att hitta tillbaka till sin balans. Också den här filmen var sevärd

this is my life

Ja vad ska man säga? ibland känner jag bara inte för att blogga men nu får jag ta tag i bloggandet igen!
Men har inte så mycket att skriva om egentligen..


varit på friluftsdag me skolan idag och de var as kul. orkar inte skriva så mycket just nu.
pratar med min älskling i telefon nu♥

i want you back

don't you know that
I really miss you

RSS 2.0